Takaisin tuen etusivulle

RateCompassin asentaminen Vilkas Now ja ePages Now -kauppoihin

RateCompass-tuotearviointipalvelun asennus onnistuu helposti suoraan taustahallinnan sovelluskaupasta.

RateCompass-tuotearviointipalvelun asennus ja käyttöönotto onnistuu helposti Vilkas Now- ja ePages Now -verkkokauppojen taustahallinnasta. Siirry taustahallintaan ja valitse Sovellukset vasemmasta reunasta. Löydät RateCompass-sovelluksen kohdasta "Myynti ja markkinointi".

Klikkaamalla "Asenna sovellus" -painiketta ohjaudut RateCompass-palvelun rekisteröitymissivulle. Tällä sivulla voit joko rekisteröityä palvelun käyttäjäksi tai kirjautua sisään, mikäli sinulla on jo RateCompass-tili. Täytä tarvittavat tiedot – pääset seuraavaksi RateCompassin taustahallintaan.

Asennusprosessi luo automaattisesti verkkokaupallesi Kompassin RateCompass-palveluun ja asettaa Kompassin asetukset sinulle valmiiksi. Kompassi sisältää verkkokauppakohtaisia asetuksia, jotka säätelevät, miten arviot pyydetään asiakkailta ja miten ne näytetään verkkokaupassa. Kompassilla tarkoitetaan yhtä arviointipalvelua per verkkokauppa. Täytä tarvittavat tiedot, ja palaa takaisin verkkokauppasi taustahallintaan. Valmista tuli!

Asennuksen jälkeen palvelu on valmis käytettäväksi, mutta suosittelemme, että tarkistat vielä uuden Kompassin asetukset varmistaaksesi niiden vastaavan tarpeitasi.

Palvelu lähettää arviointipyynnön loppuasiakkaalle jokaisesta syntyneestä tilauksesta Kompassin asetusten mukaisesti. Saapuneet arviot näytetään verkkokaupassa tuotekortilla, kun ne on ensin hyväksytty RateCompass-palvelussa.